Min bror Kollokungen – Båthuset

Skärmavbild 2015-12-21 kl. 08.37.35Jag inser att jag är privilegierad.

Jag går till jobbet och sitter och hittar på. Ja, det behövs en massa verktyg och en förmåga att få ur sig det en tänker. Det krävs en hyfsad förmåga att samarbeta och en ödmjukhet inför andra kreatörers kunnande, både andra författares och andra andras. Vidare är det bra om en kan tala för sig själv och sin sak, sin idé. En konstant omvärldsbevakning och odla relationer. Oro för vad jag ska göra i framtiden. Vakna nätter när jag har pitchar och inser att jag kunde ha gjort bättre, att jag såg hur producenten eller beställaren zonade ut mitt i en av mina meningar, den som skulle säkra idén i huvudet på hen. Hålla sig framme, hålla sig väl, hålla på. Konflikter. En klump i magen, i halsen. Sälja! Pitcha. Göra sig påmind, hallå hallå. Kom och köp! Mitt hjärta, billigt billigt. Halva hjärtat, halva priset kompis!

Men så resultatet. Som igår, episod tre av ”Min bror kollokungen.” Jag inser att jag är privilegierad.